Breaking News

Ελενίτσα. Το τρίο με τη θεία Βάσω που έμεινε στην ιστορία. ΒΙΝΤΕΟ


Με τη Βάσω όπως σας έχω πει και σε παλαιότερες ιστορίες, τα πράγματα έχουν ηρεμίσει αρκετά. Έχει βρει έναν στην ηλικία της για να ρίχνει στάχτη στα μάτια φίλων και συγγενών. Βέβαια είναι καλοδιατηρημένος για τα χρόνια του αλλά και πάλι, μπροστά στην καλή μου θεία που φτάνει τα 60… δεν συγκρίνονται. Όμως είναι πιο δύσκολο για μένα τώρα πια να την γαμάω. Δε βρισκόμαστε συχνά, 2,3 φορές το μήνα αλλά και πάλι με το άγχος να μας πιάσουν, αφού μέσα σε ένα μισάωρο δεν το ευχαριστιόμαστε και με το άγχος μην έρθουν δε γίνεται τίποτα κάποιες φορές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα με το που αρχίζουμε τα προκαταρκτικά, που μου αρέσουν και πολύ και ειδικά στη Βάσω, τρελαίνομαι και θέλω να την γαμήσω κατευθείαν. Λόγω αγαμίας. Εκεί που αφιέρωνα 20 λεπτά στα προκαταρκτικά, τώρα 2 λεπτά και μπαίνω. Έτσι έγινε την τελευταία φόρα στο εξοχικό μας στις 15 Αυγούστου, που είχα γράψει και την ιστορία. Είχα τρελαθεί που είχα να την γαμήσω καιρό και σχεδόν δε με ένοιαζε καν να μας πιάσουν, όταν την πήδαγα άρχιζα να φωνάζω δυνατά. Αυτή είναι τέλος πάντων η κατάσταση για μένα τον τελευταίο καιρό.


Η Βάσω από την άλλη εννοείται ότι ξενοπηδιέται αλλά όχι κάτι το τρομερό. Από τότε που τα έμπλεξε με τον 60άρη, εδώ και ενάμιση χρόνο δηλαδή, εκτός από μένα έχει πάει με 4,5 από όσο μου έχει πει. Μπορεί να έχει πάει και με άλλους, δεν ξέρω, πάντως για τα κυβικά της είναι απειροελάχιστοι αυτοί οι 5. Αφού τα τελευταία 20 χρόνια η ζωή της γυρνάει μόνο γύρω από το σεξ. Και αυτοί οι 5 κλασικά είναι στην ηλικία που παίζει η Βάσω και έχει επιτυχία, 25 με 30. Δύο από αυτούς τους γνώρισε στο γυμναστήριο που ........

loading...
πάει μια φορά την εβδομάδα για ποδήλατο, διάδρομο και ασκήσεις για την κωλάρα της. 25άρηδες σαν κι εμένα. Την κάλεσε σπίτι ο ένας απογευματάκι μετά το γυμναστήριο και λογικά μετά θα ήρθε και ο άλλος. Μου τα μάσαγε η Βάσω, μου έλεγε ότι ο ένας ήταν μόνο αλλά κατάλαβα ότι έλεγε ψέματα. Σίγουρα παίχτηκε παρτούζα και ότι την ξεκολιάσανε οι 25άρηδες την πουτάνα. Για τους άλλους ούτε που θυμάμαι τι μου είχε πει, δε με ένοιαζε κιόλας.

2 εβδομάδες πριν, είχα κανονίσει με τη Βάσω να βρεθούμε. Ο φίλος της έλειπε για οικογενειακές υποχρεώσεις, τα ξαδέρφια μου ήταν καλεσμένα σε έναν γάμο, όποτε Σ/Κ με τη Βάσω ήταν κλεισμένο κι εγώ να πετάω από την χαρά μου. Είχα πει στην μάνα μου ότι θα πήγαινα στην θεία, μιας και είχα καιρό να τη δω και αλήθεια ήταν αυτό και ότι θα γύρναγα πιο μετά. Μετά μόλις πάω στην Βάσω παίρνω την μάνα μου τηλέφωνο και λέω μιας και ήρθα ας κάτσω λίγο παραπάνω και κάθομαι τελικά όσο χρειαζόμαστε εγώ με τη θεία να το ευχαριστηθούμε. Πάντα έτσι το κάνω. Αυτή την φορά όμως ήμασταν άτυχοι γιατί τελικά ξεσκεπαστήκαμε μετά από τόσα χρόνια. Από τον αδερφό μου!

Ο αδερφός μου αν και δεν μας έπιασε πάνω στην πράξη τα κατάλαβε όλα. Είχε βγει με ένα φίλο του που έμενε εκεί δίπλα και πέρασε να πει κι αυτός ένα γεια στη θεία του. Και ο αδερφός μου πάντοτε είχε κόλλημα με τη Βάσω, αλλά αυτουνού του βγήκε σε πιο μεγάλη ηλικία. Από τα 15,16 άρχισε να την βλέπει αλλιώς σε σχέση με έμενα που από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα συνέχεια να κοιμάμαι δίπλα της να την χουφτώνω ή ανάποδα για να κάνω μασάζ στα πόδια της. Ο αδερφός μου βέβαια την έπιασε σε περίοδο που ήταν στα καλύτερα της από όλη της την ζωή. Σέξι ντυσίματα, όχι όμως τελείως πουτανέ. Κολλάν, τζίν φούστες ή στο πλάι σκισμένες, κολλητά φορέματα και τις περισσότερες φορές από αυτές χωρίς καν εσώρουχα από μέσα. Ειδικά μια εποχή που φόραγε ένα άσπρο σορτσάκι κολλάν, δε θυμάμαι ποτέ να το συνδύαζε με κιλοτάκι, ειδικά τις καυτές μέρες του καλοκαιριού. Και εννοείται πως η κωλάρα της ήταν στην καλύτερη μορφή της. Δε χρειάζεται να πω πολλά. Οπότε αυτή η ηλικία από τα 35 στα 50 που ήταν η καλύτερη της, ήταν αναπόφευκτο να τρελάνει τον αδερφό μου αλλά και έμενα.

Η Βάσω πάντα μού έλεγε ότι ο αδερφός μου είχε αρχίσει τα αγγίγματα και τα κατά λάθος χουφτώματα και πως φλέρταρε πολλές φορές μαζί της. Έτσι λοιπόν το συγκεκριμένο Σ/Κ ο αδερφός μου μας βρήκε στο σπίτι της Βάσως. Δεν κάναμε τίποτα αλλά όπως μας είδε καυλωμένους και λίγο έξω από τα νερά μας γιατί δεν περιμέναμε παρέα, μας πήρε χαμπάρι. Φόραγε και η Βάσω ένα φόρεμα που της λέω να φοράει όταν την γαμάω γιατί με καβλώνει  και έδεσε το γλυκό. Προσπαθήσαμε να το σώσουμε αλλά δεν γινόταν τίποτα.

-    Για πόσο καιρό συμβαίνει αυτό;… μας είπε.

-    Πάρα πολύ καιρό…

απάντησα εγώ και με κοιτάξανε και οι 2 σα χάνοι. Η Βάσω δεν περίμενε να το πω τόσο εύκολα και ο αδερφός μου έμεινε μαλάκας επειδή δεν πίστευε ότι στα αλήθεια συνέβαινε. Μετά από λίγο αφού είχε αλλάξει 10 χρώματα άρχιζε να λέει αν είμαστε καλά στο μυαλό και ότι θέλουμε να σκοτωθούμε με τις μαλακίες που κάνουμε και διάφορα άλλα τέτοια. Από την μία μεριά είχε δίκιο, αλλά από την άλλη κοίταζα τη Βάσω και μου φαινόντουσαν όλα σωστά. Εγώ δε φοβόμουν τον αδερφό μου, ήξερα να τον χειρίζομαι και μπορούσα να τον φέρω εκεί που θέλω. Και όλοι ξέρουμε που θα το πήγαινα!

-    Έχω δει πως την κοιτάζεις κι εσύ, του λέω, σε έχει τρελάνει.

Ο αδερφός δε μίλαγε. Τότε η θεία μας πήρε τον λόγο απευθυνόμενη στον αδερφό μου.

-    Αλήθεια, τον αγαπώ μωρό μου. Όλες οι σχέσεις που είχα και έχω τώρα είναι μόνο για τα μάτια του κόσμου. Είναι επίσης αλήθεια ότι είμαι γυναίκα και από τη στιγμή που έμεινα μόνη μου, ο ανιψιός με έκανε κάτι που μου αρέσει πραγματικά. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα, τα πρώτα 35,40 χρόνια της ζωής μου ήταν τόσο βαρετά. Ήμουν μάλιστα η πρώτη του αδερφού σου και το έκανα επειδή τον αγαπούσα ούτως ή άλλως και ήταν και λίγο ντροπαλός, ήθελα να τον ξυπνήσω. Από τότε έχω αλλάξει, αυτό το πράγμα με απελευθερώνει με κάποιο τρόπο. Τα τελευταία χρόνια πήγαινα από τον ένα στον άλλον και ήμουν τόσο χαρούμενη που δεν χρειαζόταν να αναπτύξω άλλες σχέσεις. Μόνο γαμήσι! Δοκίμασα και το άλλο και δε λειτούργησε για μένα. Στο μωρό μου αρέσει αυτό, να με βλέπει με άλλους άνδρες και γι' αυτό τον έχω αγαπήσει ακόμα περισσότερο. Είμαστε μαζί για 7,8 χρόνια και αυτή είναι μια σχέση που πάντα ήθελα. Ο αδερφός σου γαμάει άλλα κορίτσια, εγώ γαμάω άλλους άντρες, αλλά όταν είμαστε μαζί είναι κάτι το μοναδικό και πάμε στον παράδεισο κάθε φορά που αγγίζουμε ο ένας τον άλλον. Αυτή είναι η αλήθεια και αν θέλεις να το πιστέψεις, πίστεψε το.

Ο αδερφός μου έμεινε σιωπηλός αλλά και με μια ανακούφιση από το λόγο της θείας. Ήταν έξυπνη, δεν είπε τίποτα για τους φίλους του  ξάδελφου μας ή τις παρτούζες, αλλά με έναν μοναδικό τρόπο στην ουσία του είπε τα πάντα. Από εκείνη την στιγμή μου αρέσει η Βάσω ακόμα περισσότερο. Εκτός ότι είναι η καλύτερη γυναίκα στο γαμήσι που είχα ποτέ με μεγάλη διαφορά, είναι επίσης και καταπληκτική γυναίκα.

-    Οπότε υπάρχει περίπτωση να έχω καμία ελπίδα μαζί σου;… είπε ο αδερφός μου.

-    Εννοείται…

είπα εγώ. Με κοίταξε η Βάσω με ένα μικρό χαμόγελο.

-    Το ξέρω μωρό μου ότι το θες κι εσύ, είναι φυσιολογικό στην ηλικία σου να θες μια μεγαλύτερη γυναίκα! Και ξέρω ότι αυτό που κάνω με τον αδερφό σου είναι ντροπιαστικό, αλλά είμαστε άνθρωποι και κάνουμε πάντα ότι μας λέει η καρδιά και το σώμα μας. Και το πιο σημαντικό από όλα είναι η οικογένεια μας να μείνει ενωμένη.

-    Δεν πρόκειται να πω τίποτα γίνει δεν γίνει κάτι. Δε θα τα καταστρέψω όλα με μιας έτσι απλά… της είπε.

-    Θα με στείλετε στην κόλαση εσείς…

μας είπε και καταλάβαμε όλοι τι θα γινόταν. Τον πήρε από το χέρι, τον πήγε στο υπνοδωμάτιο και του είπα:

-    Το πρώτο γαμήσι είναι μόνο για σένα. Αλλά το τρίο είναι αναπόφευκτο.

Ο αδερφός μου έτρεμε. Ήταν έτοιμος να γαμήσει τη γυναίκα που πάντα ήθελε. Άφησαν την πόρτα ανοιχτή και είδα τα πάντα. Η Βάσω ήταν ήδη στα γόνατά της και ρουφούσε το καβλί του άλλου ανιψιού της. Έχει μεγαλύτερο πουλί στο μήκος από μένα, αλλά εμένα είναι αρκετά πιο χοντρός. Τέλος πάντων η καλή θεία κατάπινε σαν τρελή το καινούργιο της καβλί και ο αδερφός μου είχε αρπάξει το κεφάλι της και της έδινε τον δικό του ρυθμό. Εκείνη τη στιγμή της γαμούσε με γρήγορους ρυθμούς το κεφάλι. Η Βάσω πνιγόταν αλλά δεν είχε πρόβλημα, τα έχει συνηθίσει αυτά. Μετά από τρία λεπτά την έχυσε στο πρόσωπο με κραυγές να βγαίνουν και από τους δύο.

-    Γάμησα το στόμα σου, δεν το πιστεύω,  γάμησα το στόμα της!

-    Ναι μωρό μου, ναι.

Ήταν στο παράδεισο σαν κι εμένα.

-    Έλα εδώ… του είπε.

Η Βάσω ανέβηκε αργά στο κρεβάτι και στήθηκε στα τέσσερα σα σκύλα. Ο αδερφός μου δεν ήταν έτοιμος ακόμα και απλά ξεκούμπωσε το φόρεμα που φόραγε, ένα κατακόκκινο στενό φόρεμα με ένα ελαφρύ σκίσιμο στο πλάι από τις προηγούμενες φορές που τη γάμαγα με αυτό. Ο αδερφός από την μανία να το βγάλει γρήγορα το έσκισε λίγο παραπάνω. Δε φορούσε εσώρουχο, επειδή ήμασταν φτιαγμένοι αυτό το Σαββατοκύριακο για 48άωρο nonstop γαμήσι. Μετά από δύο λεπτά γλειψίματος και fingering του μουνιού της και του κώλου της έφτασε η ώρα. Η θεία του έδωσε τον κώλο της έτσι απλά. Το μισό πουλί ήταν ήδη μέσα. Ήταν εύκολη η διείσδυση γιατί εντάξει… Βάσω είναι αυτή! Η θεία ούρλιαζε αλλά με ευχαρίστηση. Η πούτσα του μεγαλύτερη, άρα μεγαλύτερος πόνος σκέφτηκα.

-    Ναι, ναι μωρό μου ναι. Πιο σιγά, πιο σιγά, αχ… τι πούτσα είναι αυτή γαμώτο!

-    Σ’ αρέσει καλή μου θεία; Σκάσε τώρα και παρ’ τον βαθιά μωρή πουτάνα! Σου αρέσει πολύ αυτό έτσι δεν είναι;

Ο αδερφός μου είχε ήδη μπει στο κλίμα.

-    Ναι, ναι μωρό μου, είσαι καταπληκτικός!

Αυτό ήταν. Η Βάσω έγινε δικιά του. Έγινε σκύλα του ακριβώς μπροστά στα μάτια μου. Τη βγάζει έξω ο αδερφός μου και την χύνει στην σφιχτή κωλοτρυπίδα της. Η Βάσω πήρε μερικά χύσια με τα χέρια της και έκανε απαλό μασάζ στον κώλο της. Στο τέλος έγλειψε και λίγο τα δάχτυλα της. 5 λεπτά μετά και ένα τσιγάρο για τη Βάσω, άρχισαν να φιλιούνται με γλώσσα παθιασμένα και με μανία. Εγώ ήδη είχα φουντώσει. Αυτό πήρε αρκετό χρόνο και έβλεπα για άλλη μια φορά στη ζωή μου την θεία μου μεταμορφώνεται σε πουτανάκι, αυτή την φορά με μέλος της οικογένειας.

Μετά τα φιλιά κάναμε ένα διάλειμμα γιατί η Βάσω όσο φωτιά και κάβλα να είναι, κοντεύει τα 60 και δε μπορεί να μας ακολουθήσει όπως παλιά. Και ας είναι και η πιο έμπειρη. Αφού φάγαμε κάτι τοστάκια, ο αδερφός μου σαν τρελός που ήταν την πήρε στο μπάνιο. Μαζί με το νερό να τρέχει την γαμούσε για πρώτη φορά από το μουνί. Την σφυροκοπούσε αλύπητα και οι παφλασμοί της κωλάρας της ακούγονταν σε όλο το σπίτι. Του αδερφού μου του άρεσε το σκληρό και η Βάσω δεν ήταν τόσο προετοιμασμένη για αυτό, αφού της αρέσει γενικότερα το πιο χαλαρό γαμήσι. Αφού τα είχε φτύσει η θεία μας και χύσια κρεμόντουσαν από τα χείλη της, (αφού ο αδερφός μου κάθε 15 σφυροκοπήματα του μουνιού της τη γύρναγε να της γαμήσει το στόμα με τον ίδιο τρόπο) γύρισε έπεσε στα γόνατα και άρχισε να τον τσιμπουκώνει. Δευτερόλεπτα μετά τα χύσια του ήταν στον λάρυγγα της. Τον ξεζούμισε λίγο ακόμα και σηκώθηκε. Ο αδερφός μου έμεινε εκεί να κάνει μπάνιο και η Βάσω έπλενε το πρόσωπο της.

Αφού συναντηθήκαμε μετά όλοι στο σαλόνι την πήρε αγκαλιά, τη φίλησε και της είπε τι γκομενάρα θεία έχουμε. Η Βάσω γέλασε, του έπιασε του πούτσο και μας είπε:

-    Κι εγώ τι  πουτσαράδες ανιψιούς έχω, θα καλοπεράσουμε αγόρια. Ας ελπίσουμε να λείπει και ο Τάσος (ο γκόμενος της) συχνά για ζήσουμε κι άλλες τέτοιες στιγμές. Τι κάνω για την οικογένεια, τι κάνω!

Αυτά είναι τα τελευταία γεγονότα στην οικογένεια μας, μια πουτάνα να υπάρχει μπορεί να την κάνει μπουρδέλο. Εκείνη τη μέρα δεν έκανα τίποτα για να αφήσω να ξεψαρώσει ο αδερφός μου πρώτα. Όμως ένα είναι σίγουρο. Το τρίο θα έρθει αργά η γρήγορα. Ήδη ο αδερφός μου δεν κρατιέται για να την ξαναγαμήσει.........


Δεν υπάρχουν σχόλια