Breaking News

Το απίστευτο ξeσκισμα της Νικολέτας. ( VIDEO )


Είναι Αύγουστος. Πηγαίνουμε σε μπάρ με παρέα, αγόρια και κορίτσια. Περνάμε ωραία αλλά κάπου το μαγαζί κλείνει. Τι μπορούμε να κάνουμε; Ένα από τα παιδιά της παρέας ρίχνει την πρόταση να συνεχίσουμε στο σπίτι του τα πιώματα. Το δεχόμαστε και πηγαίνουμε. Μένει μόνος του και έτσι δεν υπάρχουν προβλήματα με γονείς ή άλλους συγκατοίκους. Συνεχίζουμε το πιώμα συν κάποια τσιγάρα που ένας της παρέας ετοιμάζει. Έχουμε γίνει όλοι λιώμα και η ώρα κοντεύει 4 το ξημέρωμα. Αποφασίζουμε να το διαλύσουμε για σήμερα. Όταν πάω να σηκωθώ νοιώθω πως τα πόδια μου δεν με βαστάνε. Ζητάω από το φίλο αν γίνεται να κοιμηθώ στο σπίτι του λόγω της κατάστασης. Ευχαρίστως λέει και αφού ξεπροβοδίζει τους άλλους της παρέας μου δείχνει που θα κοιμηθώ.


Με δυσκολία γδύνομαι και πέφτω ξερός μόνο με το σλιπάκι μου στο κρεβάτι. Ξάφνου ξυπνάω, είναι ακόμα σκοτάδι και το δωμάτιο φωτίζεται με αχνό φώς από ένα πορτατίφ σε μια γωνία. Βλέπω δίπλα στο κρεβάτι τον φίλο μου όρθιο και ολόγυμνο με μια τεράστια στύση να με κοιτάζει σιωπηλός. Χωρίς σκέψη ανακάθομαι και παίρνω όλο το όργανο του στο στόμα μου. Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα το στόμα μου γεμίζει από το σπέρμα του. Το καταπίνω όλο. Με ρίχνει ανάσκελα στο κρεβάτι και με τρελαίνει στα φιλιά. Ανταποκρίνομαι και βογκώντας του ζητάω να με δέσει. Πράγματι μου δένει τα χέρια πισθάγκωνα και αρχίζει να με χαστουκίζει και χτυπάει με γροθιές, πράγμα που με ερεθίζει ακόμα παραπάνω.

– Ναι γαμιά μου χτύπα με όσο θες…

ψιθυρίζω κάνοντας τον να καυλώνει μέχρι τρέλας.

– Γάμα με, ξέσκισε με…

Τυλίγω τα πόδια μου στην πλάτη του και τον τραβάω επάνω μου. Νοιώθω το εργαλείο του να μπαίνει μέσα μου και συντονίζομαι στο μέσα-έξω του εμβόλου.

– Πνίξε με, καθώς με πηδάς καύλα…

τον προκαλώ και τον κάνω να φτάσει σε αμόκ σεξομανίας. Τυλίγει τα χέρια στο λαιμό μου, ενώ το έμβολο του μπαινοβγαίνει μέσα μου μανιασμένα. Αρχίζω να χάνω τον κόσμο, λιγοθυμάω, χάνω τις αισθήσεις μου.
(όπως μου εξηγεί μετά, ακριβώς την στιγμή που λιγοθυμάω, εκσπερματώνει μέσα μου και έτσι τη γλυτώνω)

Βρίσκω τις αισθήσεις μου, με έναν οξύ πόνο, που πολύ γρήγορα γίνεται φοβερή καύλα. Με γαμούσε λιπόθυμο (πράγμα που πολύ μου άρεσε, όπως και του είπα). Με πηδάει και άλλο, μέχρι πλήρους εξουθένωσης. Κάπου όμως έχει ξημερώσει για τα καλά και πρέπει να φύγει για την δουλεία του. Ετοιμαζόμαστε και φεύγουμε. Περπατάω στο δρόμο και το κεφάλι μου γυρίζει. Δε μπορούσα να φαντασθώ μέχρι σήμερα πως γούσταρα να με πηδάνε, να είμαι αρσενική πουτάνα. Πηγαίνω στο σπίτι μου. Μένω με τους γονείς μου και τη μικρότερη αδελφή μου. Το μυαλό μου στριφογυρίζει στην απίθανη καύλα που ένοιωσα με το γαμήσι και το ξύλο που έφαγα. Τότε μου έρχεται μια ιδέα και τη βάζω αμέσως σε εφαρμογή. Θα πάω το βράδυ σε πιάτσα με ψωνιστήρι για πούστηδες. Αγοράζω αποτριχωτική κρέμα και αποτριχώνομαι πλήρως. Επίσης κλέβω ένα μαύρο στρινγκάκι της αδελφής μου και το φοράω. (το να κλέψω το στρινγκ και όχι να αγοράσω με καυλώνει περισσότερο). Έτσι το βράδυ είμαι άψογος, φορώντας βέβαια από πάνω κανονικά ρούχα για ξεκάρφωμα.

Δεν περιμένω πολύ στο πεζοδρόμιο και ένας καλός κύριος μου αναβοσβήνει τα φώτα του αυτοκινήτου του. Κάνω ένα αδιόρατο νεύμα και έρχεται να σταθεί ακριβώς μπροστά μου. Έχει ανοιχτό παράθυρο.

– Ψάχνετε για παρέα;… λέω φυσιολογικά. (Βέβαια η καρδιά μου χτυπάει ταμπούρλο από την καύλα)

– Μπες μέσα, απαντά.

(Ωραία, – σκέφτομαι – σκληρό αντράκι, ελπίζω να με ξεφτιλίσει στο ξύλο και στο πήδημα)

Ξεκινάει χωρίς να πει τίποτα. Αυτό μου αρέσει περισσότερο. Ένας άγνωστος με ψωνίζει για πήδημα πηγαίνοντας με όπου θέλει. Νοιώθω απόλυτα αρσενική πουτάνα και πιθανόν ξέρει – χωρίς να πούμε τίποτε – πως με έχει του χεριού του. Σκέτη καύλα! Οδηγεί σιωπηλός, πράγμα που με εξιτάρει. Κάπου φθάνουμε έξω απ’ το σπίτι του, παρκάρει. Βγαίνει και μου κάνει νεύμα να τον ακολουθήσω. Μπαίνουμε μέσα και κλείνει την πόρτα. Έγινε! Είμαι πια στη διάθεση του. Με πηγαίνει στην κρεβατοκάμαρα και βγαίνει έξω λέγοντας πως πάει να ετοιμαστεί. Γδύνομαι και μένω με το απλό αλλά προκλητικό στρινγκάκι μου. Ξαπλώνω στο κρεβάτι. Διπλό με κόκκινο σατέν σεντόνι. Κάνει υπέροχη αντίθεση με το πάνλευκο, ευαίσθητο και πλήρως αποτριχωμένο κορμί μου. Ανάβω τσιγάρο και προσπαθώ να ηρεμήσω. Αλλά που; Η καύλα της αναμονής με ερεθίζει απεριόριστα. Κάποια στιγμή ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ο άγνωστος γαμιάς μου. Κρατάει δύο ποτήρια με ποτά και μου δίνει το ένα. Είναι ουίσκι.

– Πιες το όλο…

λέει και εγώ πίνω όλο το ποτήρι. Μια καυτή ζέστη μου ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον ερεθισμό της αναμονής.

– Είσαι πολύ κορμάρα πουστράκι…

μου λέει και καταλαβαίνω πως με γουστάρει πολύ, πράγμα που με ερεθίζει κι άλλο.

– Θέλω να με δέσεις χειροπόδαρα, τολμάω να του πω.

– Γουστάρω τα βίτσια σου καργιολάκι… απαντάει και βγάζει κάτι κορδόνια από ένα συρτάρι.

Με γυρνάει μπρούμυτα και δένει σφιχτά τα χέρια και πόδια στις τέσσερεις γωνίες του κρεβατιού.

Είμαι πια πλήρως παραδομένος στις διαθέσεις του άγνωστου γαμιά. Δεν μένει ...........

loading...
μόνο εκεί. Με φιμώνει γερά λέγοντας:

– Για την περίπτωση που κάνεις φασαρία.

Αρχίζω και τρομάζω. Όχι! Φοβερός πόνος, κάψιμο στην πλάτη μου! Ο τύπος με μαστιγώνει και συνεχίζει να με μαστιγώνει όλο και πιο σκληρά. Δάκρυα και βογγητά μου φεύγουν απ’ τον πόνο. Κοντεύω να χάσω τις αισθήσεις μου από το διεστραμμένο αυτό βασανιστήριο, που όμως αρχίζω να νοιώθω πως ανακατεύεται με ηδονή. Κάπου σταματάει το μαστίγωμα και νοιώθω τα χέρια του να ξεσκίζουν το στρινγκ. Φοβερός πόνος με λογχίζει στον ευαίσθητο (σχεδόν) αγάμητο πισινό μου. Μπαίνει όλος μέσα μου και αρχίζει φρενιασμένα το μέσα-έξω. Δε μπορώ να κουνηθώ καθόλου και οι κραυγές μου (καύλας και πόνου μαζί) πνίγονται από το φίμωτρο. Κάπου νοιώθω πως όπου να 'ναι τελειώνει. Τότε η λύσσα του αυξάνει και αρχίζει να με χαστουκίζει πολύ δυνατά και να μου ρίχνει γροθιές στην πλάτη. Ευτυχώς αισθάνομαι πως τελειώνει και έτσι παίρνει τέλος (για την ώρα) το σεξουαλικό μου μαρτύριο.

Βγαίνει και με λύνει. Πάω να σηκωθώ απ’ το κρεβάτι, αλλά με ξαναρίχνει κάτω, τραβώντας με απ’ τα μαλλιά.

– Όχι πουτάνα, νόμισες πως τελείωσα μαζί σου; Τώρα θ' αρχίσει το καλύτερο…

λέει και αφού καθίσει επάνω μου, μου δένει μόνο τα χέρια τώρα, έχοντας με ανάσκελα.

– Πρόσεξε πουσρτάκι, αν τολμήσεις και φωνάξεις τώρα που σου έβγαλα το φίμωτρο, θα σε ξαναφιμώσω και θα σε σκοτώσω στο ξύλο, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

Κουνάω καταφατικά το κεφάλι και τότε τρώω ένα δυνατό χαστούκι στο μάγουλο για επιβεβαίωση. Ξαναρχίζει την ιστορία με το μαστίγιο, τώρα από μπροστά. Έχω απόλυτα εξουθενωθεί αλλά και κατά-καυλώσει. Καταλαβαίνω πως είμαι πολύ διεστραμμένη πούστρα και το χαίρομαι. Όταν σταματάει το μαστίγωμα, μου διπλώνει τα πόδια στο στήθος και με σκίζει βίαια. Τι καύλα θεέ μου! Αγκαλιάζω με τα πόδια μου την πλάτη του και τον σφίγγω δυνατά (όσο μπορώ δηλαδή, ύστερα από το ξυλοφόρτωμα που εισέπραξα). Τό καυλωμένο κτήνος συνεχίζει το μέσα-έξω, αλλά αρχίζει και να με χαστουκίζει δυνατά στο πρόσωπο.

– Παρ' τα πουτάνα, με κατακαύλωσες…

λέει καθώς εκσπερματώνει μέσα μου. Ξαπλώνει ανάσκελα δίπλα μου, αλλά χωρίς να μου λύσει τα χέρια. Φοβάμαι πως θα έχουμε συνέχεια και προσπαθώ να προετοιμασθώ αναλόγως. Αρχίζω και φοβάμαι στ’ αλήθεια. Καύλωσα με τα πηδήματα που έφαγα αλλά δεν αντέχω άλλο. Σκέφτομαι γρήγορα για λύση, γιατί όπου να 'ναι το ανήμερο αρσενικό δίπλα μου θ' αρχίσει πάλι να με βασανίζει και δεν αντέχω κι άλλο. Μια απελπισμένη ιδέα μου κατεβαίνει τότε. Βέβαια δεν παύει να έχει και την καύλα της πουστιάς που έχει κυριαρχήσει επάνω μου. Τη βάζω σε εφαρμογή και ότι γίνει. Αρχίζω μια χαζοσυζήτηση ρωτώντας του ότι μου κατεβαίνει (π.χ. πόσο χρονό είναι, τι δουλειά κάνει κτλ). Αυτός απαντάει μονολεκτικά στις βλακώδεις ερωτήσεις μου, ενώ καπνίζει και πίνει ουίσκι προετοιμαζόμενος για νέο γύρο σεξο-βιαιοτήτων επάνω μου. Καθώς μιλάω, αρχίζω – στην αρχή τάχα τυχαία – να τον ακουμπάω με το υπέροχο μπούτι μου στο τριχωτό του πόδι. Μετά του βάζω την καίρια ερώτηση.

– Γιατί δεν με λύνεις εντελώς, ώστε να μπορώ να σε πάρω και με το στόμα που πολύ το γουστάρω;
(το μπούτι μου συνεχίζει να τον χαϊδεύει, πια εντελώς φανερά αλλά επίτηδες δειλά για την καύλα)

– ΟΚ μωρή, απαντάει και επιτέλους λύνει και τα χέρια μου.

Κολλάω την κορμάρα μου επάνω του (ξέρω πια πως τον ερεθίζω υπερβολικά) και αρχίζω να τον χαϊδεύω προχωρώντας σιγά-σιγά προς το εργαλείο του, το οποίο αρχίζει πάλι να φουσκώνει. Το πιάνω σφιχτά στην βάση του και παράλληλα βάζω τη βάλανο στο στόμα μου, γρήγορα πριν γίνει τόσο τεράστια ώστε να μη χωράει. Αρχίζω να τον γλείφω και να βάζω και να βγάζω στο στόμα μου το έμβολο που με μπουκώνει. Τον ακούω να μουγκρίζει από καύλα και επιταχύνω το ρυθμό. Τότε με αρπάζει βίαια από τα αυτιά και μου σπρώχνει το κεφάλι ώστε να μπει ολόκληρο στο λαιμό μου. Πνίγομαι, αλλά προσπαθώ να του κάνω το κέφι. Κάπου τα καταφέρνει να με καρφώσει (σχεδόν πνιγμένο) στο θηριώδες πέος του και τότε κραυγάζει.

– Πουτάνα σε χύνω παντού, σε πνίγω με τα χύσια μου!

Στ' αλήθεια νοιώθω χείμαρρο υγρού στο λαιμό μου. Κρατώντας την ανάσα μου καταπίνω και καταπίνω ενώ αυτός συνεχίζει να εκσπερματώνει. Κάπου ευτυχώς για μένα τελειώνει και τότε με τραβάει βίαια προς τα πάνω. Φιλάει τα σαρκώδη μου χείλη και με δαγκώνει μέχρι αίματος. Γεύομαι το αίμα μου, αλλά τι να κάνω; Ανταποκρίνομαι κι εγώ στα φιλιά του, όσο πιο καβλωτικά μπορώ. Επιτέλους αισθάνομαι πως έχει εκτονωθεί (τουλάχιστον για την ώρα). Τώρα μπορώ να κουβεντιάσω με τον άγνωστο γαμιά μου κάπως ήρεμα.

– Θα ήθελα – του λέω – να γίνεις ο νταβατζής μου.
(προαγωγός λέγεται αλλά νταβατζής ακούγεται πιο καυλωτικά)

– Γιατί καργιολάκι;… απαντάει.

– Για τα φράγκα βέβαια, που θα τα παίρνεις όλα εσύ, αλλά και για την καύλα να με πουλάς σε όποιον θέλεις.

– Κι εσύ πουστράκι τι θα κερδίζεις;

– Εγώ θα έχω την τρελή καύλα να με πηδάει ο όποιος με διατάξεις εσύ. Βέβαια εσύ θα είσαι ο γαμιάς μου και επίσης θα με προφυλάσσεις από κακοτοπιές. Δηλαδή δε θα αφήνεις τον καθένα να στραπατσάρει το εμπόρευμα (εμένα δηλαδή) που του παρέχεις και έτσι θα είμαι ήσυχος για την ασφάλεια μου. Επίσης σε παρακαλώ για απόλυτη εχεμύθεια σε κάθε τρίτο. Πως το βλέπεις; Σου αρέσει;… ξαναρωτάω.

– Είσαι πολύ διεστραμμένη πούστρα, αλλά γουστάρω την πρόταση σου.

– Και αν ζηλεύω;… ρωτάει.

– Μα εσύ θα κανονίζεις τα ραντεβού και το ποσό. Σε μένα θα μου τηλεφωνάς διεύθυνση και πότε να πάω και εγώ θα εκτελώ τις διαταγές σου. Επίσης θα μου λες και τι βίτσια γουστάρει ο πελάτης και πόσο να προχωρήσω με αυτά. Ά, ξέχασα πως αν μου δίνει κάποιο μπόνους για τις "υπηρεσίες" μου, θα το παίρνεις και αυτό εσύ από μένα. Τι λες λοιπόν;

– Γουστάρω πουτανάκι, έκλεισε η συμφωνία… μου απαντά.

– Τέλεια καύλα, από τώρα και στο εξής είμαι η πουτάνα σου. Καλές δουλειές με την κορμάρα μου!


Δεν υπάρχουν σχόλια