Breaking News

Γιάννα: Η πρώτη μου φορά με άλλη γυναίκα ήταν ανεπανάληπτη. ΒΙΝΤΕΟ


Το όνομά μου είναι Άννα και σας ορκίζομαι ότι δεν το έχω ξανακάνει ποτέ. Τον τελευταίο καιρό, εγώ δεν είχα και πολύ καλή σχέση με το σεξ και το συζητούσαμε με την φίλη μου την Νίκη. Εκείνη μου πρότεινε να το κάνω γιατί το είχε κάνει και εκείνη.

-Πληρώνουν πολύ καλά και οι περισσότεροι από αυτούς είναι πολύ ελκυστικοί άνδρες, μου είπε. Έτσι κι αλλιώς όλοι κερδισμένοι θα βγούμε. Εκείνοι θα έχουν εμάς και εμείς τα λεφτά τους.. Το δύσκολο στην υπόθεση είναι να περιμένουμε να έρθει ο κατάλληλος άνθρωπος..

Της είπα ότι δέχομαι και εκείνη έκανε κάποιο τηλέφωνο και περιμέναμε καθισμένες στο σαλόνι μου.

-Γιατί αργεί? Έπρεπε να είναι ήδη εδώ και να μην μας αφήνει να περιμένουμε.. γκρίνιαζα στην Νίκη.

-Ηρέμησε γλυκειά μου.. με καθησύχαζε εκείνη. Ίσως δεν βρίσκει να παρκάρει.

-Εύκολο να το λες, εσύ το έχεις ξανακάνει αυτό πριν και δεν έχεις αγωνία, της είπα.

Φυσικά και το είχε κάνει και πριν αυτό.. Δεν της άρεσε να.......
loading...


το αναφέρομε και να το συζητάμε, αλλά εκείνη είναι ακριβώς το είδος της γυναίκας που χαίρεται κανείς να την πληρώνει για να την έχει στο κρεβάτι του. Πιστεύω ότι γεννήθηκε γιαυτό. Ψηλόλιγνο σώμα, μεγάλες βυζάρες και ένα στρογγυλό και φουσκωτό κώλο που ακόμα και εγώ θα ήθελα να της τον γαμήσω. Είναι καστανή και τα μαλλιά της πέφτουν κυματιστά μέχρι την μέση της και πάντα τα κόβει τόσο που να μην μακραίνουν ποτέ περισσότερο. Το πρόσωπο της είναι το πιο όμορφο πρόσωπο που έχω δει ποτέ σε μια γυναίκα και.. σεξομανής. Το πλήρες πακέτο με λίγα λόγια. Εγώ, από την άλλη πλευρά, είμαι λίγο διαφορετική. Μέτριο ανάστημα προς το κοντό, αδύνατο και ελαφρώς κοκαλιάρικο σώμα και τα μαλλιά μου είναι κοντά και τραβηγμένα προς τα πίσω τις περισσότερες φορές και με ζελέ. Ίσως γιαυτό και πολλοί με λένε λεσβία. Το μόνο πράγμα για μένα που είναι πολύ καλό, είναι τα βυζιά μου. Παρόμοια με της Νίκης. Αναρωτιέμαι πώς θα αντιδρούσε αυτός ο τύπος που περιμέναμε…

-Άννα, ας αρχίσουμε να ζεσταινόμαστε λίγο και να προετοιμαστούμε γιατί όπου νάναι θάρθει ο πελάτης, μου είπε η φίλη μου.

Και τότε έκανε το πιο παράξενο πράγμα που θα φανταζόμουν ότι μπορούσε να μου κάνει. Άρχισε να με φιλάει στο στόμα. Κανονικά ερωτικά φλογερά φιλιά. Η γλώσσα της έψαχνε στο στόμα μου να βρει την δική μου και μου την ρουφούσε με κάβλα. Τραβήχτηκα πίσω σοκαρισμένη.

-Τι ήταν αυτό? Της φώναξα, με τρόμαξες.

-Ωχ σκάσε λοιπόν, μου λέει και αρχίζει να με ξαναφιλάει και να μου κλείνει το στόμα μου με το δικό της, αλλά αυτή τη φορά δεν αντέδρασα. Μπορώ να πω μάλιστα ότι ανταποκρίθηκα με την ίδια λαχτάρα. Όπως φάνηκε και οι δύο θέλαμε να συμβεί αυτό. Είμαστε λεσβίες? Δεν με ένοιαζε αυτή τη στιγμή. Απλώς όλο μου το είναι επικεντρώθηκε στη γλώσσα μου και στη γλώσσα της Νίκης. Τότε εκείνη άρπαξε τα βυζιά μου.

-Νίκη… Κατάφερα να αρθρώσω.

-Δεν θα υπάρξει απόψε πελάτης, μου ψιθύρισε όπως χούφτωνε το στήθος μου.

Είναι αργά τώρα για να κάνω οτιδήποτε. Άλλωστε δεν θέλω να το χάσω. Μου βγάζει το πουκάμισο και το σουτιέν μου και άρχισε να πιπιλίζει τις σκληρές θηλές μου. Εγώ δάγκωνα τα χείλη μου, να μην αφήσω τον εαυτό μου να ουρλιάξει, γιατί εκείνη μου έγλυφε τις ρόγες μου ακόμα πιο άγρια.

-Δεν μπορώ να αντέξω άλλο! Φώναξα..

Την έβαλα επάνω στο τραπέζι και με μία κίνηση έριξα κάτω με θόρυβο το μπουκάλι της σαμπάνιας και τα ποτήρια που είχαμε για τον πελάτη και με γρήγορες κινήσεις της έβγαλα το παντελόνι της. Αυτό ήταν.. Τέλειο μουνί!! Άστραφτε με τον ιδρώτα της επάνω του φρεσκοξυρισμένο.

-Μπορώ να το κάνω? Την παρακάλεσα.

-Κάντο όσο μπορείς πιο άγρια! μου φωνάζει.

Δίπλωσα τα πόδια της, τα άνοιξα διάπλατα και άρχισα το γλείψιμο στην κλειτορίδα της. Φώναζε σαν μανιακή.

-ΝΑΙ! Ω, ναι! Συνέχισε γαμιά μου.. ούρλιαζε.

Ανοίγω τα χείλια της και άρχισα να γλείφω το εσωτερικό τους. Οι χυμοί από το μουνί της είναι τόσο νόστιμοι και αυτό με κάνει να χάσω τον έλεγχο της γλώσσας μου και να την βάζω όσο μπορώ βαθύτερα. Εκείνη κορυφώνεται και με τον έντονο οργασμό της, με βρέχει σε όλο το πρόσωπό μου με τον γλυκό χυμό από το μουνί της. Μόλις τελείωσε, της το καθάρισα με ένα καλό και ρουφηχτό γλείψιμο.

-Τώρα είναι η σειρά σου Άννα!! μου λέει καθώς με ρίχνει στο πάτωμα. Έχει ξεκινήσει να γλείφει το πρόσωπό μου και τρελλά μετακινείται προς τα κάτω για τα στήθη μου, το στομάχι μου και στη συνέχεια με μια ξαφνική κίνηση, μου βγάζει το τζιν μου αποκαλύπτοντας το μουνί μου.

-Είναι εκπληκτικό!! ψιθυρίζει σαν να μιλάει στον εαυτό της.

Και χωρίς προειδοποίηση, η Νίκη βυθίζει τη γλώσσα της βαθιά μέσα στο μουνί μου. Ήταν σαν να με χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα και οι παλμοί μου άρχισαν να γίνονται πολύ γρήγοροι από την ευχαρίστηση που μου έδινε εκεί.. στο πάτωμα.

-Με τρελλαίνεις! της φωνάζω..

Η γλώσσα της ψάχνει όλο το μουνί μου, τρίβοντας μου και την κλειτορίδα με τα δάχτυλα της.

-Είμαι έτοιμη να τελειώσω! της φώναξα και αμέσως άρχισα να χύνω και τους δικούς μου χυμούς μου και να της βρέχω εγώ τώρα το πρόσωπο της. Και οι δύο βρισκόμασταν εκεί, ξαπλωμένες στο πάτωμα με το πρόσωπό της Νίκης να παραμένει χωμένο στο μουνί μου.

-Πάμε για τον δεύτερο γύρο? της λέω, χαμογελώντας και της κλείνω το μάτι…


Δεν υπάρχουν σχόλια